Maldív szigetek

Hihetné az ember hogy ez már lejárt lemez, egyre többen eljutnak, már nem számít kuriózumnak. De ez mindaddig igaz csak, míg nem látta egyedi szálláskínálatunkat. A legmagasabb luxust meghazudtoló és felülmúló szállások ahol egy teljes ház nem is bungaló épült a kristály tiszta víz közepére saját medencével, szétnyíló tetejű nappalival és még sorolhatnám sorokon át, de inkább menjen el és élvezze saját maga.

Nagy kérdés hogy meddig élvezhetjük meg ezt a földi paradicsomot, mert a szigetvilág alacsony tengerszint feletti magassága miatt a globális felmelegedés komoly veszélyt. A felmelegedés hatására a megemelkedő vízszint a szigetek egyre nagyobb részét foglalja vissza.

A szigetország 26 atollból, 1192 szigetből áll, amelyből kb. 200 lakott, további 87 a turisták részére fenntartott hely. A szigeteken – elhelyezkedésüknek megfelelően – trópusi éghajlat uralkodik. A hőmérséklet többnyire csak éjszaka csökken 25°C alá.

Az időjárást kétféle monszun befolyásolja: a délnyugati monszun májustól októberig tart, az északkeleti monszun novembertől áprilisig tart. A délnyugati monszun júniusban és júliusban általában szelet és intenzívebb csapadékot hoz.

Soneva a Forbes.com Ázsiai egyik legjobb öko-üdülőhelyének listáján szerepel.

A fenntarthatóság a Soneva üzleti tevékenységének középpontjában áll, és a "fenntartható luxus" egyik alapköve.

Cégünk a SONEVA kizárolagos partnere , https://www.soneva.com/about-us/


Kezdje az utazását itt »