Kik vagyunk

„… vagy utál valakit vagy megszeret. Átmenet nála nincs…”


Így indult a bemutatás évekkel ezelőtt, mikor egy közös ismerős Zsuzsát és Andrást összeismertette (az idézet róla szól) a két alapítót. Az élet alapvetően két eltérő területéről és iparágából jönnek, mégis sok dologban egyetértenek többek közt abban is, hogy miben nem. De az egyet nem értésekből születnek az ilyen nagyszerű ötletek, mint, hogy az utazást magasabb színvonalra emeljék, az elfutószalagosodott és gépiesedett utazási irodák világában.

Hisznek abban, hogy érdemes minőséget nyújtani az élet minden terültén. Nem véletlen hogy Zsuzsa, aki sokat élt Angliában többek között Magyarországon megtelepedett nagyvállalatok C-szintű vezetőinek tart komplex képzéseket, de havi rendszerességgel jár Angliába és Olaszországba is különböző üzleti képzések megtartására. http://success-for-business.com/

András gyerekkora óta a vállalkozási létbe nőtt bele, soha nem volt számára idegen egy vállalat beindítása és annak üzemeltetése. Az utóbbi időszakban az ingatlanpiaci bummot meglovagolva magas minőségű design lakásokat kezdett alkotni, kereskedési célzattal, egy két más vállalkozása mellett.

Egymástól függetlenül magukévá tették azt az amerikai gondolkodást miszerint lehetetlen nem létezik és a „never say nothing” mottóban hisznek. Ezen gondolatokra igyekeznek fölépíteni a Sallus Tours-t is mellyel nem titkolt céljuk bizonyítani, hogy lehet ezt jól is csinálni.

Bálint Zsuzsanna (CerTEFL, FTBE)
Tulajdonos

zsuzsa.balint@sallustours.com
+36 70 946 6250
Scher András
Tulajdonos

andras.scher@sallustours.com
+36 30 650 7965
   
Jogi képviselet
Dr. Neiger M. Tibor

címzetes egyetemi docens, ügyvéd
+36 34 309 050
Biztosítás
Várady András

MNB 109040385998
+36 20 972 5992
   
Utazási referens
Korsós Eszter

+36 30 534 6268